KurSalonGospodar

Poker bez rizika - besplatno

Generalna, Poker bez rizika — Autor worm99 @ 19:57
 

Đabe pare za poker!

Pa gde to ima?

Kod čika Crva, naravna stvar, što bi rekao Boško Buha.

Svi oni koji su igrali Teksas holdem igre i igrice na fejsbuku pa misle da nešto znaju jer imaju sto milijardi čipova, sada mogu da se okušaju u pravom pokeru za prave pare. I to, za razliku od ljudi koji su davali kuću i okućnicu na jednoj ruci, ovaj put bez svojih ulaganja - besplatno.

Kako je to moguće?

Pa internet poker sajtovi žive od rejka, a to je procenat (piksla) koju uzimaju od svake igre, recimo ako je dobitak dolar oni uzmu dva centa. Pošto se tih para nakupi, njima se isplati da daju određenu lovu na reklamu i privlačenje mušterija. Zato ponegde daju novac besplatno nekome da bi on igrao uz nadu da će se navući i početi da ulažu svoj novac. Što se naravno retko desi ali ipak dovoljno često da bude profitabilno.

Kako to učiniti?

Postoji nekoliko sajtova. Prvi je pokerstrategy. Za njega je potrebno proći test i znati engleski. Rešenja testa se nalaze na samom sajtu, tako da to neće biti problem nekom ko iole razume taj jezik. Takođe je neophodno fotografisati svoj pasoš ili ličnu kartu i poslati sliku njima, kao dokaz da nisi samo lupio ime i uzeo pare. Ali Srbin se i tu snađe. Ja sam spiskao svojih besplatni h 50$ pa sam slikao maminu i ženinu ličnu kartu i tek na ćaletovu sam profitirao. Sad sam na limitu 10-20 centi i imam oko 300 evra na računu, a već sam skinuo oko 200 na svoj moneybookers račun a posle i na moj devizni račun. Kome je to previse komplikovano neka uzme visa virtuon karticu i skida direktno na svoj račun.

Ako vam ne ide engleski pogledajte OVDE. Tu su odgovori na pitanja, ima ih mnogo, radi lakseg snalazenja mozete koristiti opciju ctrl + F na ovoj strani, u dnu strane vam izlazi trazilica, prekopirate pitanje sa sajta pokerstrategy u prazno polje i onda vam kompjuter nadje na OVOJ strani pitanje i ispod njega odgovor.

 

Ko ne ume u engleski sleduje mu samo 25 dolara, ali više puta. Na sajtovima YPC i freepokermoney daju besplatno tri puta po 25 dolara ali na različitim sajtovima, tek nakon što prođe par meseci možeš da zatražiš drugih 25. Isto se šalje slika lične karte i određenog broja koji dokazuje da si bio na njihovom sajtu. Imaju samo tri poker sajta (igraonice) ali su oni valjani, za razliku od nekih nameštenih sajtova koji samo otimaju lovu.

Tu je i Bankrollmob, koji daju i neke igrice kao na primer obijanje sefa, a plaćaju i za postovanje na njihovom forumu. Naravno, treba godinu dana da se prepucavaš sa nekim na forumu da dobijes 50$ ali kad je neko dokon...

 

Za sve one koji su se nameračili da odmah skinu svih 50 $ da kažem još i da to neće moći. Moraš da odigraš određen broj igara (koji nije mali) pre nego što možeš da povučeš pare. Uglavnom do tada si već sve pogubio ili si u debelom profitu.


Powered by blog.rs