KurSalonGospodar

Zarada na internetu

Generalna, Zarada na internetu — Autor worm99 @ 19:56

Ima jedno stopedeset blogova u kojima nude da se na netu zaradi tako sto kao gledate reklame ili tako nešto. U potrazi za novim poslom (jer su mi mala govna dojadila, kao što se videlo u prethodnim postovima) nakon hiljadu takvih pošalica našao sam sajt koji je najpribližniji tome što sam tražio.

Nema 'leba bez motike, tako da oni što su se nadali slobodno nek se vrate na besplatne porniće.

Ovaj sajt funkcioniše po principu aukcije. Javi se bogati Amerikanac koji želi da zavede Srpkinju ili Bosanku pa mu treba prevod ljubavnog pisma. Obori me, ba.

Javi se jedno desetak očajnika i nude što nižu cenu za prevod (srećom ograničeno je na najniže 30 $ inače bi neki radili za dž).

On izabere najnižu ili najbolju prema tome kako mu se dopadne ono što mu predložite.

Ja sam već neko vreme radio prevode i spinovanje članaka, napravio par dobrih poslova za male pare ( ne možeš tražiti neku grdnu lovu, to da odmah bude jasno).

Kad uradiš tako nešto onda dobiješ ocenu od poslodavca. Pošto mi je sada rejting 10 mogu da tražim i bezobraznije pare za svoj rad.

Ima baš svašta, od fotografisanja proleća, preko pisanja priča, programiranja, pravljenja sajtova. Ovo zadnje dvoje se najbolje plaća, po par hiljada dolara, ko ume. Naravno pored gologuzog slikanja, ali to ne preporucujem.

Za one najgluplje i najneobrazovanije tu je i captcha busting. To je uglavnom predvidjeno za indijsku sirotinju kojoj je alternativa pravljenju patika za 15 evra mesečno. U principu dobiješ onaj kod koji inače stoji kad se prijavljuješ na neki sajt (kad se upisuju brojevi i znakovi koji su kao zakrivljeni). To treba da prepišeš, a oni ti daju program koji omogućava da listaš kod za kodom, bez traženja, odjednom.

Prepišeš 4 slova, nije teško, a?

Sad tako hiljadu puta za jedan dolar.

Uglavnom je bolje nego raditi u trafici za 100 evra, što sam viđao u unutrašnjosti. Dobar cigo može za desetak sati bustovati10-15 000 kodova. što na mesečnom nivou izađe 250 - 300 dolara, a niko ti ne traži kondome sa ukusom jabuke i ne biješ se sa decom koja ti kradu smoki koji ti visi sa trafike.

Šta treba da se uradi.

Registrujte se ovde. Ispišite prave podatke da ne bi posle bilo problema. Navedite šta umete da radite (štikliranjem onih kućica ispred naziva oblasti rada). Pošto ih ima oko stotinjak, morate izabrati samo deset.

Zatim otvorite moneybookers nalog i ostavite opet prave podatke. Morate dati adresu na koju vam u roku od 14 dana stiže pismo sa šifrom, kao i žiiro račun (devizni) vaše banke u Srbiji. Zvuči komplikovano ali bolje i to nego da vam neki šaljivdžija pokrade mukom stečeni novac.

Eto, pa srećno vam bilo. Što kaže naš narod, posla uvek ima, al volova nema.

Koga zanima leba bez motike tu je online poker. O tome neki drugi put.


Powered by blog.rs